Strani radnici
Strani radnici
Strani radnici

Upoznajmo se.

TH Consulting je agencija za posredovanje u zapošljavanju koja je registrirana i licencirana pri Ministarstvu rada Republike Hrvatske.

Kao vaš pouzdan partner pomoći ćemo vam pronaći odgovarajući kadar za stvaranje i unaprjeđenje produktivnosti i konkurentnosti na tržištu rada.

Surađujemo sa partnerima iz Nepala, Indije, Bangladeša, Uzbekistana, Srbije, Vijetnama i Kosova za regrutiranje najboljih kandidata prema vašim željama i potrebama.

  • Kao vaš pouzdan partner pomoći ćemo vam pronaći odgovarajući kadar za stvaranje i unaprjeđenje produktivnosti i konkurentnosti na tržištu rada.
  • Surađujemo sa partnerima iz Nepala, Indije, Bangladeša, Uzbekistana, Vijetnama i Kosova za regrutiranje najboljih kandidata prema vašim željama i potrebama.
  • Mi smo stručnjaci za posredovanje pri zapošljavanju i privremenom zapošljavanju stranih radnika s višegodišnjim iskustvom.
Agencija za zapošljavanje stranih radnika

Naša misija

Misija naše agencije je kvalitetom usluga, profesionalnim pristupom i povoljnim cijenama pružiti klijentima što bolju uslugu i ugodno poslovno iskustvo.

  • Želja nam je pomoći u unaprjeđenju konkurentnosti i povećanju produktivnosti na tržištu
  • Naš najvažniji zadatak je identificirati i privući najbolje kandidate koji odgovaraju potrebama i željama naših klijenata
  • Želimo da naši klijenti, radnici i ostali zainteresirani u TH Consultingu prepoznaju pouzdanog partnera, kojemu je cilj ne samo zadovoljiti, već i nadići vaša očekivanja

Naša vizija

Vizija naše agencije je postati jedna od najznačajnijih hrvatskih agencija koja pruža usluge posredovanja pri zapošljavanju.

  • Naš je cilj biti odgovoran društveni partner razvijajući uzajamno korisne odnose s našim klijentima, poslovnim partnerima, radnicima i ostalim zainteresiranima
  • Cilj nam nije jednokratni posao već dugogodišnja poslovna suradnja
  • Nastojat ćemo održati kontinuirani napredak, najviše standarde u pružanju naših usluga i proširivanje usluga koje pružamo
Agencija za zapošljavanje stranih radnika

Upoznajte naš tim.

Ivan Suhanek

Ivan Suhanek

Chief Executive Officer

Ivan Šemper

Ivan Šemper

Manager

Nataša Kaselj

Nataša Kaselj

Recrutment Specialist

Kornelija Eljuga

Kornelija Eljuga

Key Account Manager

Ramesh Godar

Ramesh Godar

Recruitment Agent

Naši uredi.

Virovitica, Hrvatska

Stjepana Radića 38
33000 Virovitica

Dubai, U.A.E.

The Meydan Hotel, Grandstand, 6th floor
Meydan Road, Nad Al Sheba, Dubai, U.A.E

Javite nam se za suradnju.

Tražite li kvalitetne radnike i dugoročno rješenje, na pravom ste mjestu.