Iskustva naših klijenata.

Postanite i vi jedan od zadovoljnih poslodavaca.

“Svojim profesionalnim pristupom i iskustvom pružili su nam sigurnost da je odluka o zaposlenju stranih radnika dobra za naše poslovanje. Vjerujemo da je to bio tek početak dobre suradnje.”
Mario Mareković, DAM d.o.o.

“S timom TH Consulting surađivali smo pri zapošljavanju radnika iz Nepala, točnije 200-tinjak njih koji su 2022. godine radili u našim voćnjacima. Suradnja je bila jako ugodna i profesionalna, a posebnost agencije je vrsno poznavanje svih koraka zapošljavanja stranaca.”

Ivana Tupek, Moslavina voće

“Zahvaljujući pomoći tima TH Consulting već nakon jedne sezone zapošljavanja stranih radnika, sigurni smo da smo pronašli rješenje za izazove s kadrom koji teško pronalazimo.”

Ivana Sarajlić, OPG Jure

“Nakon suradnje s agencijom TH Consulting jasno nam je da se radi o stručnjacima s iskustvom na terenu zbog čega je proces zapošljavanja jednostavan za poslodavca.”

Hrvoje Stanešić, OPG Stanešić
“Radnici koje smo imali priliku zaposliti bili su marljivi, motivirani i pouzdani. Pri tome ključnu pomoć nama kao OPG-u pružio je TH Consulting koji je korak po korak vodio proces od početka do kraja.”
Zoran Kovač, OPG Kovač
“Pružili su nam potporu u više područja – odabiru kandidata, dokumentaciji potrebnoj za dovođenje radnika u Hrvatsku, a bili su uz nas i nakon dolaska radnika. Budući da smo u TH Consultingu prepoznali odlične partnere, nastavljamo s uspješnom suradnjom.”
Filip Topličanec, Prehrana Varaždin

Vodimo proces zapošljavanja kroz svaki korak.

Regrutacija radnika
Obavljamo selekciju kandidata kroz proces detaljnih intervjua i testiranja te proces dovođenja u Hrvatsku pokrećemo tek kada smo sigurni da smo pronašli odgovarajućeg radnika.
Radne dozvole
Proces dovođenja radnika u prosjeku traje 90 dana. Na neke stvari ne možemo utjecati budući da ih sukladno Zakonu o strancima provode HZZ, MUP i MVP.
Zapošljavanje i adaptacija
Naš posao ne završava dolaskom radnika i sklapanjem ugovora o radu jer s vama ostajemo cijelo vrijeme kao posrednici između vas i radnika.
Strani radnici

Pronalazimo idealan kadar za vašu djelatnost.

Javite nam se za suradnju.

Tražite li kvalitetne radnike i dugoročno rješenje, na pravom ste mjestu.